​Искът, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе срещу служебния

...
​Искът, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе срещу служебния
Коментари Харесай

Бойко Борисов съди Рашков за над 25 хил. лева

​Искът, който водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе против служебния вътрешен министър Бойко Рашков, е за над 25 хиляди лева Това заяви в.  " Сега ", цитирайки адвоката на Борисов Менко Менков.

Юристът отхвърли да заяви тъкмо какво обезщетение ще търси Борисов, само че изясни, че делото за вреди ще бъде заведено в Софийския градски съд, а той гледа каузи с цена на желае над 25 хиляди лева

Борисов се закани, че ще съди Рашков на 4 ноември, откакто вътрешният министър, говорейки за злоупотреби със средства за Автомагистрала " Хемус ", сподели пред репортерите: " Тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, и с този притежател на тази банка, Бойко Борисов е имал общи компании ".

Борисов няколко пъти прикани Рашков да се извини за " клеветите си ". " Кажете коя е банката, с цел да мога да Ви осъдя. Да може и банката да се отбрани. Ами в случай че е огромна банка, задгранична, става дума за доста пари и те ще го осъдят. Хайде каймата от хора, която очевидно съм ял, може към този момент да се е похарчила, да каже в този момент името на банката ", настоя Борисов.

" Днес вече сме оформили документите и го давам на съд ", разгласи Борисов на 9 ноември.

Менков обясни, че делото е готово, само че се чакат формалните тв записи, с цел да бъде импортирано в съда. Такава била процедурата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР